Gå til hovedindhold

En snak med musiker, Frederik Elsner

En snak med musiker, Frederik Elsner
 📷 by Miki Carlo Lukassen
Det der driver mig, er...
Det der driver mig, er familien og de nærmeste omkring mig. Jeg har en travl hverdag med masser af projekter, så det er vigtigt at kunne føle sig tryg sammen med min familie og mine nærmeste.
Jeg bliver inspireret af...
Jeg bliver meget inspireret af store komponister. Fx kan musik til storfilm eller lign. inspirere mig helt vildt. Dog er min største inspiration min søn, som giver mig energi til at fortsætte med det jeg elsker. Min kæreste og jeg får det største drive af vores søn og han er med til gøre livet helt unikt og spændende.
Det hårdeste ved at være musiker, er...
Det hårdeste ved at være musiker er at man ikke kan leve af det i Grønland. Det er meget begrænset hvor meget man kan spille i vores lille samfund. Musiker-livet somme tider virkelig hårdt for krop og sjæl, og ikke altid sundt. Det er virkelig vigtigt at man er god til at lytte til sin krop og giver den plads til ro, da psyken godt kan blive udfordret nogle gange. Det gør jeg mig meget umage med.

Jeg føler mig allerbedst tilpas, når...
Jeg føler mig allerbedst tilpas når jeg er hjemme hos min lille familie. Det er der jeg slapper af, og jeg nyder at bruge min energi på dem. Mit andet hjem er i studiet, og der føler jeg mig heldigvis også rigtig godt tilpas. Sangskrivning, kreativitet og magi med at lave noget jeg synes er det fedeste, giver mig virkelig et boost og selvtillid.

Mine tre InuaCare-favoritter, er...
Mine tre InuaCare-favoritter er jeres Sialuk Hand Wash, Malik Care Shampoo og Salik Cleansing Gel. Om vinteren er jeres ansigtscreme helt uundværlig!

En god rutine for mig, er...
En god rutine for mig er at drikke et koldt glas vand som det første når jeg står op. Derefter drikker jeg min kaffe og spiser æg og bacon, og afleverer vores søn i børnehaven. Så er dagen startet, og jeg kan møde på arbejde. 

Skønhed for mig, er...
Skønhed for mig er selvtillid og bekymringsløshed. Har man styr på det, følger alle de gode ting med. 

3 sjove facts om mig selv, er...
1. Min hurtige tale som nogle gange kan lyde mumlende
2. Sort humor
3. Jeg kan blive helt barnlig i sproget når jeg er omkring min søn

Din kurv